avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuz reprezentare legala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuz reprezentare legala

Multumesc anticipat CUI CITEȘTE DAR MAI ALES CUI ARE CURAJUL INCREDIBIL DE BUN SIMȚ SĂ ȘI RĂSPUNDĂ
Am nevoie urgentă de avocat pt caz penal si caz civil, situații f grave. Am contactat mai multi avocati care nu se cunosc intre ei si inițial sunt interesați si sunt de acord sa ma reprezinte dar abandonează unul dupa altul stiind ca e vorba de Tribunal Ilfov de unde aparțin si unde inteleg ca lucrurile "merg" medieval. In plus le este frica, am observat.
2 intrebari:
- prin gradul sau "de i a mers faima" de corupție și blocaje în demersurile legale firești, instanta Ilfov imi impiedica dreptul la o judecata corecta. CUM POT CERE SA IES DE SUB OBLIGATIA DE A PREZENTA CAZURILE INSTANTEI ILFOV?
- Care sunt măsurile pentru cazurile repetate de avocați care refuză să mă reprezinte legal? Am dreptul legal sa mi aleg avocatul sau nu? Cum imi este garantat acest drept in situatia mea?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2020
Naim sis, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:18, 16 Februarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este greu sa gasiti avocat in aceasta zona deoarece va costa mult.Din cate am inteles, procesele sunt foarte slabe din punct de vedere calitativ fata de Bucuresti.
Motivele sunt variate.
Avocat care sa va reprezinte puteti gasi dar depinde si cum va intelegeti la bani.As fi curios ce sume ati platit la avocati.

Incercati sa cautati avocat care sa nu depinda deloc de judecatorii de acolo ba chiar sa faca si mare deranj daca se incalca legea.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
AVOCATII pot sa refuze orice client deci nu este NICIUNUL obligat sa accepte sa reprezinte pe cineva.
Daca i se pare ca este o speta fara sorti si-ii spune clientului asta atunci sa-l reprezinte doar pentru bani?
Mai ales cand e vorba de un client care are pretentia sa i se castige speta .......
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Da, avocatii pot refuza un caz fara sa fie angajati sau pot renunta la caz daca au motive temeinice.
Insa, avocatul trebuie sa fie suficient de intelept ca sa stie sa prevada ce va urma si nu sa devina speriat fara sa poata prevedea asa ceva.
Unde este coruptie avocatii se pot informa prin mijloace specifice si sa nu preia cazul iar daca ilnaccepta si sunt platiti sa il duca pana la capat.
De regula, clientii nu pot plati avocatii pana la capat si din acest motiv avocatii se retrag.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Alegeti un avocat din lista consultantilor:

www.avocatnet.ro/Consultanti...

Sau cautati direct in Tabloul avocatilor din Bafoul Bucuresti sau Ilfov!
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodie lazarcalin lazarcalin Am si eu o intrebare va rog sa imi raspundeti la ea : In cazul in care mama isi abandoneaza copilul legea cui da copilul? Tatal avand grija in ... (vezi toată discuția)
Avocat vs avocat din oficiu AlecsAlex25 AlecsAlex25 Care este garantat? Avocatul luat \'\'de acasa\'\' sau avocatul din oficiu? Ce se intampla in cazul in care avocatul din oficiu nu imi reprezinta interesele? ... (vezi toată discuția)
Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)