da,puteti beneficia daca cereti anularea primei decizii in termen de 30 de zile de la comunicare,faceti o noua cerere de pensionare,caz in care veti primi pensia incepand cu data inregistrarii celei de-a doua cereri ; daca au trecut 30 de zile de la data comunicarii primei decizii, data comunicarii fiind ziua in care vi s-a inmimat plicul si ati semnat pentru primirea lui,din pacate nu mai puteti face nimic ;
Imi cer scuze ca va deranjez,eu am procedat conform sfatului Dvs. ; saptamana aceasta mi-a venit decizia cu coeficient 1,2 ,am anulat-o imediat si am depus in acelasi timp o noua cerere; sper ca de aceasta data Imi vor aproba coeficientul 1,41; va rog mult sa-mi confirmati ; va multumesc !
Va multumesc din suflet ! daca nu erati Dumneavoastra ,n-as fi stiut ce am de facut ; chiar daca nu am incasat pensie pe aproape doua luni,ma bucur ca am facut acest pas si nu am ramas cu pensia mai mica;
Pensie vârstă
Gri86
Bună ziua. Vă rog să mi spuneți, dacă s-a depus dosarul de pensie vârstă în decembrie 2019 și am primit decizia în febr 2020, se mai poate anula ... (vezi toată discuția)