avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revizuire calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revizuire calcul pensie

Bună ziua. Am depus dosarul de pensionare în septembrie 2019 și decizia a ieșit în decembrie. Am lucrat in grupa specială 34 de ani. Am înaintat contestație pentru orele de noapte, prime, ore festive și ceea ce nu se ia în considerare la calculul pensiei. Am continuat să lucrez la aceeași companie care este privată. Pentru perioada următoare depunerii dosarului (20 sept 2019-prezent) se poate face recalculare și dacă da, cum ar trebui să procedez? Vă mulțumesc foarte mult anticipat! Cu stimă.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:20, 18 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti/trimiteti la casa locala:
-O cerere de recalculare
-Un cupon de pensie
-Copie C.I.
-Adeverinta de la angajator pentru acea perioada.
Multumesc foarte mult pentru raspuns. Avand in vedere faptul ca am inaintat contestatie in instanta, credeti ca e mai bine sa astept finalizarea procesului sau trebuie neaparat sa depun cerere la sfarsitul fiecarui an, deoarece eu inca mai lucrez la aceeasi companie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca pensia este pusa in plata, puteti depune oricand doriti cererea de recalculare.
Daca nu este pusa in plata, atunci asteptati rezolavrea contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie - munca in conditii speciale ContSters275732 ContSters275732 am lucrat 21 de ani in conditii speciale,am iesit la pensie iar unitatea nu mi-a eliberat adeverinta pentru orele de noapte din motiv ca nu au stiut ... (vezi toată discuția)
In decizia de pensionare anticipata partiala primita pe 21.01.2021, ... Rudi56 Rudi56 In decizia de pensionare anticipata partiala primita pe 21.01.2021, pentru una din adeverintele depuse, sporul de noapte nu s-a valorificat deoarece nu s-a ... (vezi toată discuția)
Pensie recalculare Mihai488 Mihai488 Am decizie pensie limita varsta incepand cu noiembrie 2017. In paralel, am continuat sa lucrez, cu CIM nou cum prevede legea, platind CAS. Intrebari: cum ... (vezi toată discuția)