avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie - munca in conditii speciale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie - munca in conditii speciale

am lucrat 21 de ani in conditii speciale,am iesit la pensie iar unitatea nu mi-a eliberat adeverinta pentru orele de noapte din motiv ca nu au stiut .intrebarea este ce pot face acum (cum trebuie sa procedez)
Cel mai recent răspuns: ContSters275732 , utilizator 12:25, 9 Ianuarie 2013
Se depune la casa locala de pensii,iar majorarea se va acorda incepand cu luna urmatoare a depunerii cererii.

O depuneti impreuna cu o cerere de recalculare si un cupon de pensie.
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
Carp Mircea, utilizator
am facut o cerere la unitatea militara unde am lucrat,urmand ca sa ma anunte in momentul cand au scos orele pe intreaga perioada care am lucrat in ture dar pana in prezent nu dau nici un semn,ma pasuie de la biroul personal la financiar si invers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire calcul pensie luc1kws luc1kws Bună ziua. Am depus dosarul de pensionare în septembrie 2019 și decizia a ieșit în decembrie. Am lucrat in grupa specială 34 de ani. Am înaintat ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Tatal meu este pensionar militar si a primit pe un cupon de pensie scris sa se prezinte la CMJ (centrul militar judetean) pentru o completa o ... (vezi toată discuția)
In decizia de pensionare anticipata partiala primita pe 21.01.2021, ... Rudi56 Rudi56 In decizia de pensionare anticipata partiala primita pe 21.01.2021, pentru una din adeverintele depuse, sporul de noapte nu s-a valorificat deoarece nu s-a ... (vezi toată discuția)