avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Servicii de Property Management
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Servicii de Property Management

Buna ziua,

Sunt in curs de deschiere a unui business care se va ocupa de Property Management
businessul va avea 2 piloane de servicii:
1 Management de proprietati; daca esti propietar pentru X imobile/apartamente si nu esti dispus sa iti aloci timp pentru cautare de chiriasi pe termen lung, comunicare cu chiriasi dar si rezolvarea problemelor ad-hoc - aceasta firma se va ocupa de asta. Compania va inregistra imobilul pentru platirea taxelor aferente si va prelua chiria in contul propriu, va tine % dedus pentru serviciile prestate si va da restul de bani propietarului.
In plus al 2-lea pilon al firmei se va baza pe consultanta de investitii imobiliare, design interior ( cu o firma partenera), si daca se cere va promova serviciul prezentat mai sus din pilonul 1.

Momentant caut raspunsuri pentru:
- Coduri CAEN folosite
- Este nevoie sa fiu acredidat ca broker imobiliar pentru a incepe?
- Ce avize sunt necesare pentru a incepe acest business?
- Cum pot inregistra proprietatea unei alte persoane la organizatii de taxare din romania?

Multumesc pentru timpul acordat!
Robert

Alte discuții în legătură

Intrebare readymade readymade As dori sa stiu daca profitul realizat in romania unei societati straine (sucursala, filiala etc) este impozitat in romania sau in tara unde este inregistrata. ... (vezi toată discuția)
Imm curierat 33Robert 33Robert Buna ziua! Numele meu este Robert , si am cateva intrebari pe care as dori sa vi le adresez.Vreau sa imi fac o firma de tip SRL-D , care sa aiba doua ramuri , ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract de închiriere printr-o agenție imobiliară. e legal refuzul lor de a-l înregistra la anaf? Andreii Gabriel Andreii Gabriel Bună ziua! Nu de mult timp am beneficiat de ajutorul unei firme imobiliare pentru găsirea unei chirii în Cluj-Napoca. Am găsit garsoniera, la o primă ... (vezi toată discuția)