avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in perioada de proba

Buna ziua, mi-am dat demisia in scris in timpul perioadei de proba. Am primit ulterior de la angajator decizia cu mentiunea art. 81 alin. 7 din Legea 53/2003. Este corect? Initiativa de renuntare a fost a mea si nu a angajatorului. Va multumesc pentru raspuns si pentru indrumare in cazul in care se aplica un alt articol din Codul Muncii.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
Andreea_7, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 18 Februarie 2020
art. 81 alin. 7 nu are un impact negativ in ceea ce va priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in perioada de proba IlieBC IlieBC Buna ziua, Zilele acestea am fost intrebat de clauzele incetarii contractului de munca. Persoana respectiva se afla in perioada de proba (90 de zile, din ... (vezi toată discuția)
Demisia fara preaviz MihaelaMig MihaelaMig Buna seara! As dori sa stiu daca in primele 7 zile se poate demisiona fara preaviz? O companie m-a angajat pe o perioada de 2 luni, insa la o zi dupa semnarea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua. In acest moment lucrez la o firma, si vreau sa demisionez in curand. Acum iau stimulent de insertie. Exista vreo metoda , sa nu stau in preaviz? Mi ... (vezi toată discuția)