avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retragere bonusuri de performanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retragere bonusuri de performanta

Este legal sa inchei o conventie cu salariatul prin care stipulezi ca se acorda bonusuri de performanta conditionat de neplecarea salariatului din firma pana la o anumita data, x?

Alte discuții în legătură

Drepturi si obligatii itomos itomos Buna ziua! Va rog sa ne consiliati cu privire la urmatoarele aspecte de dreptul muncii. 1. In cadrul contractului individual de munca, noi avem ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca in oferta de angajare am mentionat salariul ... CI80 CI80 Buna seara, Daca in oferta de angajare am mentionat salariul plus un bonus fix(fara sa fie mentionat ca este conditionat de un indicator de performanta), ... (vezi toată discuția)