avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Daca in oferta de angajare am mentionat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Daca in oferta de angajare am mentionat salariul ...

Buna seara,
Daca in oferta de angajare am mentionat salariul plus un bonus fix(fara sa fie mentionat ca este conditionat de un indicator de performanta), angajatorul poate sa nu mai imi ofere bonusul?
Mentionez ca pana in momentul de fata bonusul l-am primit luna de luna si nu este nici acum conditionat de un indicator de performanta.
De asemenea in oferta de angajare am mentionata masina de serviciu,ca si beneficiu, poate angajatorul sa imi retraga masina?
Sunt pe aceeasi functie de cand m-am angajat si firma nu este pe minus, din contra estevpe plus!
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
CI80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 16 Noiembrie 2024
In c.i.m. aveti mentionate acele bonusuri?
nu este mentionat in CIM, doar in oferta de angajare pe care am primit-o pe mail. Oferta ce am acceptat-o tot pe mail in scris conform celor mentionate acolo.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
CI80, utilizator
Daca nu este mentionat in c.i.m., exista posibilitatea sa nu beneficiati de aceste avantaje/ sa nu mai beneficiati. Oferta nu mai prezinta relevanta atat timp cat ati semnat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus de performanta restant andreea.ancuta andreea.ancuta Buna ziua, Firma la care lucrez de 12 ani oferea un bonus de performanta lunar si unul la fiecare 3 luni, in functie de targeturile atinse. La intrarea in ... (vezi toată discuția)
Interpretarea noului cim-cadru andragheorghe91 andragheorghe91 Buna ziua, Avand in vedere ca a aparut CIM- cadru, se mai aplica explicatiile date in articole anterioare privind detalierea acordarii de diverse beneficii ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale-bonus mikaella.b mikaella.b Speta: incadrare CIM perioada nedeterminata cu perioada proba 3 luni (prima zi 01.09.2018). Oferta primita include bonus trimestrial \"care se acorda in ... (vezi toată discuția)