avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incalzire

Buna ziua,

locuiesc in bloc de asociatie de locatari, din 20 de apartamente 10 doresc sa iti puna centrale pe gaz,iar cei 10 raman la încălzire termică.
Se tot aude de aici de colo,ca cei care raman pe incalzire de la CET vor plăti pierderile in perioadele cand se da căldura in calorifere.
Va rog sa ma lămuriți ce inseamna aceea "pierdere" de ce se tot vorbeste.
Mentionez ca pt apa calda si rece avem contoare care sunt citite din exterior.
O altă întrebare !cei care isi pun centrale pe gaz ,cât plătesc pt caliriferele din încăperile comune din bloc si țevile care trec prin apartamentul lor?

Multumesc
Cu respect
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:10, 20 Februarie 2020
Administratorul va sti sa imparta caldura. Cei cu centrale termice vor plati numai partile comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)
Deconectare ilegala cet utilizatorx utilizatorx Buna ziua! O asociatie proprietari, e vorba de 10 apartamente din care 6 ( pe hartia de la EoN Gaz zice ca e vorba de 2/3 dintre proprietari doar) vor ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc cristina.l. cristina.l. locuiesc intr-un bloc cu 17 apartamente cu centrala termica si 3 fara centrala, dar si fara repartitoare. este legal ca cei cu centrala termica sa fie pusi la ... (vezi toată discuția)