avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat romanesc pt copil nascut in uk
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat romanesc pt copil nascut in uk

Buna seara, ce acte sunt necesare si cat dureaza finalizarea certificatului romanesc pt copilul nascut in strainatate..urmeaza sa nasc in uk si as vrea sa stiu cum pot solutiona rapid problema cu certificatul de nastere.

Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:58, 17 Februarie 2020
aveti nevoie de certificatul de nastere apostilat, traducere legalizata, copii ale actelor de stare civila ale parintilor si o serie de declaratii si procuri (daca imputerniciti un avocat sau o alta persoana sa faca asta pentru Dvs.).
in functie de Primarie, dureaza de la 2 saptamani in sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere saiadi saiadi :(buna seara.copil nascut in grecia mama romanca tatal irakinos.necasatoriti.copilul recunoscut de catre tata.mentionez ca tatal a obtinut in grecia azil ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Certificat romanesc la un copil nascut in strainatate MARCEL2012 MARCEL2012 ce acte sunt necesare in romania sa se scoata certificat de nastere la un minor nascut in strainatate?e nevoie de ambii parinti?mama copilului si copilul sunt ... (vezi toată discuția)