avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma în insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma în insolventa

Bună ziua
Am fost administrator la o firma de paza, dar patronul intenționat a dus firma pe minus, fiind cu datorii la stat de un miliard. Am fost revocat din funcție, dar Adm Financ toată datoria firmei mi a trecut o mie, adică de la pers juridica pe pers fizica. Între timp firma a întrat în insolventa (la tribunal)
Problema e : cum se rezolva problema cu datoria de la Adm Financiara?
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Insolventa firma Maria Mara Maria Mara Bună seara Am fost administrator la o firma de paza, dar patronul intenționat a dus firma pe minus, fiind cu datorii la stat de un miliard. Am fost revocat ... (vezi toată discuția)
Lichidator judiciar!! gigione01 gigione01 In anul 2005 m-am angajat ca mecanic intretinere la o societate comerciala din jud.Teleorman.Aceasta avea un punct de lucru in jud,Olt.In anul 2008 aceasta ... (vezi toată discuția)
Restante la asociatia de proprietari jovana jovana Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema: in cadrul asociatiei de proprietari avem restante la cheltuielile de bloc la 2 apartamente. Acestea initial au ... (vezi toată discuția)