avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa firma

Bună seara
Am fost administrator la o firma de paza, dar patronul intenționat a dus firma pe minus, fiind cu datorii la stat de un miliard. Am fost revocat din funcție, dar Adm Financ toată datoria firmei mi a trecut o mie, adică de la pers juridica pe pers fizica. Între timp firma a întrat în insolventa (la tribunal)
Problema e : cum se rezolva problema cu datoria de la Adm Financiara?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Maria Mara , utilizator 18:40, 24 Februarie 2020
Obligarea dumneavoastra la plata s-a facut in cadrul dosarului de insolventa sau de catre organul fiscal prin decizie?
Cei de la admin financ mi au trimis aviz de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma în insolventa Maria Mara Maria Mara Bună ziua Am fost administrator la o firma de paza, dar patronul intenționat a dus firma pe minus, fiind cu datorii la stat de un miliard. Am fost revocat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin danadaia danadaia Buna ziua Am emis un bilet la ordin pt o anumita firma iar la momentul scadentei nu am avut bani in cont iar acel bilet a fost refuzat din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Restante la asociatia de proprietari jovana jovana Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema: in cadrul asociatiei de proprietari avem restante la cheltuielile de bloc la 2 apartamente. Acestea initial au ... (vezi toată discuția)