avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program viceprimar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program viceprimar

Buna ziua,poate primarul sa puna lipsa pe.viceprimar daca a intarziat la program.Statutul alesilor locali spne ca primarul si viceprimarul au programul 24/24..va multumesc!

Alte discuții în legătură

Viceprimarul are activitate normata? Lorelorry Lorelorry Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs, in legatura cu urmatoarea problema: trebuie sa fac un referat de informare catre primar, privind absentele ... (vezi toată discuția)
Demitere viceprimar ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua. As dori sa stiu parerea dumneavoastra vizavi de urmatoarea situatie: Viceprimarul unei comune a fost destituit, s-a votat demiterea sa de catre ... (vezi toată discuția)
Presedinte al consiliului judetean si consilier judetean, viceprimar si consilier local maite21 maite21 Am unele neclaritati. Vreau sa stiu daca in acelasi timp presedintele si vicepresedintii Cons Judetean sunt in acelasi timp si consilieri judeteni......precum ... (vezi toată discuția)