avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Viceprimarul are activitate normata?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Viceprimarul are activitate normata?

Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs, in legatura cu urmatoarea problema: trebuie sa fac un referat de informare catre primar, privind absentele viceprimarului, insa din cate stiu eu acesta isi desfasoara activitatea normat, nu are un program fix. Am nevoie de o lege care reglemeteaza acest lucru. In Legea 215/2003 nu am gasit.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lorelorry , utilizator 14:22, 21 Ianuarie 2010
Viceprimarul, este subordonat primarului, si inlocuitorul de drept al acestuia.Viceprimarul, ca si primarul, nu au program fix de 8 ore/zi. 40 ore /saptamana, ci 24 din 24, fiind in slujba colectivitatii locale. Altfel, primarul este cel care trebuie sa stie unde este viceprimarul, si ce face... nu dvs. :)
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unii vor sa munceasca in 8 ore la mai multe institutii aldomex73 aldomex73 este compatibila functia de viceprimar cu cea de presedinte de asociatie de ovine? (vezi toată discuția)
Secretar primãrie Catslin_Branceanu Catslin_Branceanu Buna ziua! Aş dori să ştiu dacă există vreo posibilitate ca secetarul unei primării să îndeplinească atribuţiile primarului în cazul în care ... (vezi toată discuția)
Viceprimar fara bacalaureat TudorEmilia TudorEmilia Buna seara, poate ocupa un consilier local functia de viceprimar daca are doar scoala profesionala? sau necesita si bacalaureatul, studii superioara ... (vezi toată discuția)