avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma Înmatriculări auto/înființări firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma Înmatriculări auto/înființări firme

Buna ziua!
Am nevoie de o pregătire specială/atestat special pentru a putea presta servicii de Înmatriculări auto/înființări firme? In baza cărui act pot reprezenta clientul in fata organelor și instituțiilor competente? Trebuie sa fiu consilier juridic neaparat?

Mentionez ca sunt studenta in anul III la Drept și la Contabilitate. Am deschis anul trecut o firma cu un alt obiect de activitate și as vrea sa ma extind.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Srl înființări firme diana.birsan20 diana.birsan20 Buna ziua! Mi-am propus sa înființez un SRL care sa se ocupe de consiliere in vederea operațiunilor ce trebuiesc efectuate la ONRC: înființări firme, ... (vezi toată discuția)
Consilierii juridici pot fi salariatii unui firme care sa faca infiintari ? olden olden Redactarea actului poate fi facuta de catre asociati sau actionari, ori de catre persoane cu studii juridice, cum ar fi avocatii, consilierii juridici sau ... (vezi toată discuția)
Servicii de contabilitate primara pe cod caen 6920 andoria andoria Buna ziua, Se poate folosi codul CAEN 6920 pentru a executa servicii de contabilitate primara, fara a fi membru CECCAR, in cadrul unui SRL? Este nevoie ... (vezi toată discuția)