Buna ziua! Mi-am propus sa înființez un SRL care sa se ocupe de consiliere in vederea operațiunilor ce trebuiesc efectuate la ONRC: înființări firme, înființări punct de lucru etc.
1. Menționez ca sunt studenta in anul II la drept si la contabilitate, deci nu am studiile superioare finalizate, dar nu am in vedere operațiuni ce țin de contabilitate, ci strict consilierea in vederea efectuării operațiunilor la Registrul Comerțului. In aceste condiții, este codul CAEN 7022 corespunzător ales ca activitate principala? De asemenea, permite desfășurarea activității in absenta diplomei de absolvire?
2. Pe ce baza legală este efectuată reprezentarea efectivă a clienților? Cu ce tip de contract trebuie sa ma prezint in calitate de persoana juridica pentru a avea competența de a efectua operațiunile in numele terților? Contractul presupune si proceduri notariale?
3. Subiectiv vorbind, cum evaluați potențialul acestei idei de afaceri? Este de viitor? Exista din informațiile pe care le aveți cerere?
Mulțumesc!
Nu puteti desfasura în mod legal aceasta activitate.
Doar avocații au acest drept.
Încercați să colaborati cu un avocat și veti rezolva problemele în mod legal.
Mediator si pfa
mitan1989
am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator,
intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)