avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinere documente vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinere documente vechime

Buna Ziua. Pentru completarea dosarului de pensionare o persoana trebuie sa prezinte la Casa de pensii alaturi de cartea de munca si adeverinte de la locurile de munca in care sunt inscrise date. Am intilnit situatia in care un angajator spune ca pinala 1.1.2011 sunt valabile datele inscrise in cartea de munca. Numai dupa aceasta data trebuiesc adeverinte de la locul de munca. Care este realitatea.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 18 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Realitatea este cea mentionata de catre acel angajator ...Pana la data abrogarii Decretului nr.92/1976, respectiv 01.01.2011, vechimea in munca se probeaza cu carnetul de munca sau cu adeverinte de vechime in cazul in care nu s-a intocmit carnet de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte vechime dupa 01.01.2011-pot obtine o adeverinta de la casa de pensii cu intreaga vechime din 2011 pana in prezent? Utilizatoarea Utilizatoarea Pentru dovada vechimii in munca dupa perioada de 01.01.2011, ma pot duce la Casa de Pensii sa solicit o adeverinta cu stagiul complet de cotizare din 2011 pana ... (vezi toată discuția)
Vechimea de munca in romania Rebeg Rebeg cum pot obtine vechimea de munca din romania prin internet eu fiind in spania...\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)