avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoane declarate la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoane declarate la intretinere

Buna ziua!
Ma aflu intr-o dilema si v-as fi tare recunoscator daca m-ati putea ajuta.
Eu, ca proprietar al unui apartament am declarant la asociatia de proprietari ca suntem 3 persone care trebuie trecute la intretinere (eu, sotia si fiul de 5 ani). Sotia mea mai are inca doi fii din alta casatorie, dar care sunt in tutela tatalui si care nu locuiesc cu noi.
Lunar, de cel mult doua ori pe luna suntem vizitati de unul dintre ei, venind in vizita si stand pentru cateva ore.
Acum doua zile am avut neplacerea sa vad ca pe lista de intretinere sunt trecute 4 persone la apartamentul meu, fara a fi avertizat macar in prealabil.
Am lulat legatura cu administratorul care mi-a spus sa discut cu presedintele, iar mai apoi presedintele asociatiei de proprietari mi-a spus ca vecinii l-au atentionat ca la mine in apartament de fapt locuiesc 4 persoane.
Acuma, domnul presedinte doreste sa aduc o adeverinta de la asociatia de locatari de unde sta fiul vitreg ca sa ateste faptul ca nu locuieste la mine.
In acelasi timp refuza sa dezvaluie identitatea persoanelor care ma supravegheaza.
Eu nu am nici o problema in furnizarea acelei adeverinte dar sunt intrigat de comportamentul vecinilor cat si de raspunsul presedintelui asociatiei.
Eu am impresia ca actioneaza ilegal, fara sa aiba nici o sesizare scrisa; totodata as dori sa ii reclam pe cei care ma supravegheaza.
Astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,
Tudor Nicula
Cel mai recent răspuns: Maria Nicula , utilizator 08:33, 20 Februarie 2020
Nu exista dispozitie in vigoare carea sa prevada inregistrarea numarului de persoane care domiciliaza intr-un apartamnet pe baza atentionarilor vecinilor
Atitudinea presedintelui de asociatie este abuziva
Nu exista temei legal pentru pretentia de a solicita document justificativ pentru domiciliul sau unde achita intretine un cetatean
Va multumesc pentru raspuns. Intre timp am gasit pe acest site o discutie cu raspunsuri complete la dilema mea - www.avocatnet.ro/forum/discu... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta asociatie fara presedinte virgilio2 virgilio2 In cazul unei \"asociatii\" de proprietari (scara unui imobil cu 11 apartamente, unde nu exista PRESEDINTE de asocitie ( nimeni nuvrea) cine semneaza o ... (vezi toată discuția)
Copiii in vizita se trec la intretinere? coltea-paul coltea-paul Sunt divortat si copiii mei locuiesc impreuna cu mama lor.ma viziteaza aproape zilnic,stau cateva ore ,apoi se intorc la locuinta unde stau.Administratorul ... (vezi toată discuția)
Copil 4 ani cheltuieli de intretinere la bloc pmuresan pmuresan Ne-am mutat de curand la bloc si d-na administrator a trecut si fetita de 4 ani la cheltuieli, nu stiu daca e legal. Rog un raspuns. Va multumesc. (vezi toată discuția)