avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul presedintelui de a semna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul presedintelui de a semna

Buna ziua,
Unde pot sa reclam refuzul presedintelui de bloc de a semna o cerere prin care se atesta ca eu locuiesc in imobil?
Detin un loc de parcare si cererea imi trebuie pentru a putea detine in continuare locul de parcare.
Cel mai recent răspuns: Cris1950 , utilizator 06:02, 19 Februarie 2020
Buna seara,
S-ar putea sa trebuiasca sa ajungeti in instanta cu individul!
Multumesc pentru raspuns.
Eu sper totusi sa reusim prin alte cai. Am nevoie cat mai repede de cerere.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
S-ar putea sa trebuiasca sa ajungeti in instanta cu individul!

Nu aveti unde reclama si nici in instanta nu aveti ce obtine.
Pe langa ca nu e exista obligatia cuiva (presedinte, mebru CEx, admin) sa elibereze astfel de adeverinte, nici macar n-ar de unde sti cineva pe lumea asta unde locuiti, d-apoi sa mai si dea cu subsemnatul pentru asta (poate doar partenerul de viata).
Porcaria e a primariei care cere un astfel de document cu iz comunist. Ar fi trebuit sa ceara declaratie pe proprie raspundere.

Mai degraba mai incercati cu vorba dulce care mult aduce.
Initial ,pentru rapiditatea solutionarii,notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia eliberarii documentului care atesta ca locuiti in condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Concomitent solicitati oficial politiei teritoriale sa dispuna verificarea cartii de imobil si sa oblige reprezentantul legal al asociatiei sa elibereze documentul justificativ necesar dv

Buna dimineata,

Va multumesc pentru raspunsul oferit.
Am reusit sa obtinem semnatura si stampila aseara dupa 5 vizite la usa presedintelui, dupa injurii adresate soacrei mele si trantiri de usi in fata sotului.

ynocentta a scris:

Initial ,pentru rapiditatea solutionarii,notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia eliberarii documentului care atesta ca locuiti in condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Concomitent solicitati oficial politiei teritoriale sa dispuna verificarea cartii de imobil si sa oblige reprezentantul legal al asociatiei sa elibereze documentul justificativ necesar dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta administrator de bloc eump93 eump93 Buna seara! Acum o săptămâna și jumătate am fost inundata in urma precipitațiilor abundente, deși stau la etajul 3 din 10. Am asigurare, am întocmit ... (vezi toată discuția)
Buna seara, apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre ... ionita aurel ionita aurel Buna seara, Apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre un locatar aflat la etajul superior,eu am asigurata casa si am chemat firma de ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari GabrielCorpodean GabrielCorpodean Buna ziua Tocmai am achizitionat un apartament, iar unul dintre vecini nu vrea sa elibereze spatiul din beci care ar trebui sa fie al meu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)