avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie locatari

Buna ziua

Tocmai am achizitionat un apartament, iar unul dintre vecini nu vrea sa elibereze spatiul din beci care ar trebui sa fie al meu. Mentionez ca fostul proprietar nu a folosit acest spatiu.

Cui ar trebui sa ma adresez? Deja m-am adresat presedintelui de asociatie, insa acesta a spus ca nu are ce sa faca in acest caz

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 21:42, 19 Iulie 2020
Daca spatiul respectiv este trecut in actele dvs. de cumparare a apartamentului, chemati politia nu asociatia.
Buna

Este trecut la sectiunea cu spatii comune, insa nu am CF pe el. Fiecare locatar are un spatiu unde isi depoziteaza lucrurile, insa spatiul meu este ocupat de o alta persoana, desi aceasta are deja si spatiul sau propriu
De fapt nu are nimeni dreptul, legal, sa ocupe acele spatii, atunci. S-a aplicat legea junglei. Daca doriti, puteti s-o aplicati si dvs. Vecinul a folosit dreptul de "bastinas", dvs. sunteti, deocamdata, "venetic".
Imobilele de locuit in comun nu detin beci ci subsol tehnic
Spatiul din "beci "asupra caruia se desfasoara lupta de suprematie,se afla consemnat in documentele dv de achizitie bun imobil?
Daca detineti documente legale care atesta ca sunteti proprietar al spatiului ,notificati oficial ocupantul acestuia cu obligatia eliberarii -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Nu e al dumneavoastra.E la comun.Ce e la comun .......Cine e mai tare .Daca sunteti pregatit de lupta atunci va luptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pivnita din subsolul blocului dido10 dido10 Bună ziua.Îmi cer scuze dacă nu am postat mesajul în locul cuvenit. Sunt nou pe aceste forum. Anul trecut am achiziţionat un apartament, iar fostul ... (vezi toată discuția)
Probleme locatari Cris4331 Cris4331 Buna ziua. Locuiesc la parterul unui bloc nou de 3 etaje compus din doua apartamente pe nivel. Eu stau la.parter iar etajele superioare au cate un bqlcon ... (vezi toată discuția)