avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte apartament pierdute de parintii mei.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte apartament pierdute de parintii mei.

Buna seara.
Locuiesc in Ardeal in anul 1985, parintii meu sau mutat intr-un apartament de 3 camere. Imediat dupa 1990 au cumparat apartamentul de la fosta Regie Autonoma de Gospodarie Locativa RAGCL
Stiu ca era un contract de vanzare cumparare pe hartie groasa galbena dactilografiat si cu chitantele aferente platii Acele chitante de plata, au fost anexate la contract.
Pe langa acel contract de vanzare cumparare, sa mai pierdut si dosarul de intabulare precum si, proiectul cum a fost tras gazul metan.
Stiu ca voi avea mult de umblat. dar, as vrea sa stiu de unde sa incep si ce pot face.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:25, 19 Februarie 2020
Asa cum in Bucuresti exista firme care administreaza fostele arhive ICRAL( asa se numeau in Bucuresti), cu siguranta si la dvs exista. Aflati care sunt, faceti dovada calitati dvs si solicitati copii/duplicate dupa toate actele, aici sunt conta cost si nu putin. O stamipla pe un proces verbal predare-primire costa 45 lei in 2017, eliberararea unei adeverinte ca apartamentul figureaza achitat costa 250 lei, etc. Asta nu inseamna ca si acolo poate costa la fel, dar de obicei costa.
Multumesc frumos.
Din moment ce dreptul de proprietate asupra imobilului a fost intabulat, puteti solicita o copie conforma cu originalul dupa exemplarul depus la OCPI la momentul intabularii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Pierdut contractul de la apartament galosh galosh Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate ... (vezi toată discuția)
Trasnferul dreptului de proprietate vevecris vevecris Problema se pune in felul urmator: Apartamenul in care locuim apartine socrei mele. Ea are 4 copii iar casa este cumparata in 2003 prin contract de ... (vezi toată discuția)