avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu moldoveanca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu moldoveanca

Bună sunt romin.si doresc săma căsătoresc cu o moldoveancă. Ce acte îi trebui ei.. pentru ane căsători ...si daca după casatorie trece in familia mea,este obligatorie casa isi schimbe buletinul ei din moldova și pașaportul biometric.sau nu,daca da poate sa le schimbe de aici din romania sau trebui neapărat in moldova de schimbat

Alte discuții în legătură

Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am așa o întrebare: sunt moldoveancă și vreau ... Alexandra Alexeev Alexandra Alexeev Buna ziua ! Am așa o întrebare: sunt Moldoveancă și vreau sa mă căsătoresc cu un cetățean Român de ce acte am nevoie pentru a depune dosarul? După ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o mica nelamurire, as vrea sa ma casatoresc cu o ... Bogdan1486? Bogdan1486? Buna ziua am o mica nelamurire ,as vrea sa ma casatoresc cu o fata din tunisia dar familia vor sa trec pe religia lor dar din am vazut pe site aici ea ar ... (vezi toată discuția)