avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asigurare de sanatate

Daca îmi dau demisia de la locul de munca si ma angajez in alta parte dupa câteva zile dupa cât timp pot beneficia de calitatea de asigurat?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 17:12, 19 Februarie 2020
Asta nu stiu, in mod normal daca sistemul functioneaza, cam imediat nu ati mai figura. Dar exista varianta pentru persoanele fara venit, prin completarea declararie unice la ANAF, platiti 6 luni, beneficiati 1 an. Ceva de genul 111 lei/luna
Declaratia 112 se depune pana pe 25 ale lunii pentru luna anterioara, teoretic ar trebui sa figurati asigurat la sanatate daca pauza intre joburi e de cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la asigurari de sanatate Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care la un angajat astazi este ultima zi lucrata, de maine ii inceteaza CIM-ul La noul loc de munca va incepe activitatea la jumatatea ... (vezi toată discuția)
Asigurat cass fara declaratia unica? paula264 paula264 Buna seara. Sunt o persoana fara venituri si in 2018 am fost asigurata la sanatate prin completarea declaretiei unice in mai 2018 -aprilie 2019. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea datei de incetare a c.i.m. in declaratia 112 Carla77 Carla77 Un contract de munca inceteaza in data de 2 iulie 2012 (intr- zi de luni). In declaratia 112 aferenta lunii iunie 2012, nu am completat nimic la data plecare ... (vezi toată discuția)