avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa - plata zile concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa - plata zile concediu de odihna neefectuat

Buna ziua,
Am fost angajat la o societate care este in insolventa (reorganizare judiciara). In august 2019 am facut un accident vascular si am stat in concediu medical pana in ian 2020, cand am depus dosar de pensionare de invaliditate grad II, urmand sa primesc pensie de invaliditate in urmatoarele 12 luni. Contractul de munca mi-a fost incheiat cu art. 56, lit C, La data incheierii contractului de munca aveam aprox. 95 zile de concediu de odihna neefactuat, iar angajatorul refuza sa -mi plateasca pe motiv de insolventa a societatii.
Va rog sa-mi spuneti daca este corect si eventual sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez pentru recuperarea sumelor .
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat edradu edradu Buna ziua, Am fost angajat la o societate care este in insolventa (reorganizare judiciara). In august 2019 am facut un accident vascular si am stat in ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie medicala? abby abby SUNT NASCUTA IN 1955 , in OCTOMBRIE. FAC 32 DE ANI DE MUNCA IN LUNA AUGUST 2009. MA AFLU IN CONCEDIU MEDICAL DE LA SFARSITUL LUI IANUARIE 2009 , SUFERIND ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie-boala Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua! Am primit decizia de la medicul expert de pensioanare pe caz de boala! Grad 2! 1.Imi puteti spune va rog frumos cum trebuie sa procedez daca mai ... (vezi toată discuția)