avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru

Am cumparat o locuinta de la CN CF CFR SA fara cadastru si intabulare decit contract de vinzare cumparare in care se mentioneaza ca sunt obligat sa-l inscri in cartea funciara.facind demersuri ptr a face cadastru la aceasta locuinta mi s-a adus la cunostiinta de la oficiu de cadastru ca aceasta locuinta(BLOC) nu are numar cadastral. Va rog sfatuiti-ma cum pot sa rezolv aceasta problema. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters112731 , utilizator 17:50, 9 Decembrie 2009
pentru al inscrie in CF tr sa faceti cadastru si intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare paul41paul paul41paul am cumparat recent de la CN CF .CFR. SA o locuinta la care vreau sa fac un cadastru +intabulare,intrebarea este imi este permis sa fac aceste acte daca in ... (vezi toată discuția)
Cadastru- plz help Am o proprietate cu casa si teren 500mp.Vreau sa vand doar o parte din teren cca 250 mp. Insa eu am cadastru pe toata suprafata.Cum fac actul de vanzare-cump ... (vezi toată discuția)
Intabulare - de la ce data au fost obligati notarii sa intabuleze? cuziamusia cuziamusia incepand de la ce data notarii sunt obligati sa faca si intabularea proprietatilor la cartea funciara dupa ce vanzatorii au semnat contractele de ... (vezi toată discuția)