avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant

Salut tuturor. Am o nedumerire (din viata reala, bineinteles)... Pe cartea de identitate provizorie, se poate pune VIZA DE FLOTANT( pentru stabilirea resedintei), sau nu se poate, pentru simplu fapt ca e C.I. PROVIZORIE.....
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:27, 1 Mai 2020
Da, se poate aplica autocolantul privind resedinta, pentru perioada solicitata dar nu mai mare decat valabilitatea cartii de identitate provizorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant razvan217 razvan217 Buna ziua, Pentru a face viza de flotant, gazda o sa plateasca ceva la taxe si impozite pe perioada in care o sa beneficiez de acea viza? (vezi toată discuția)
Viza de flotant Coman0904 Coman0904 Aveam buletin cu viza de flotant și l-am pierdut.Am depus actele pentru unul nou dar între timp l-am găsit.Pot să mut viza de flotant pe cel nou? (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)