avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație handicap si însoțitor cu viz de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație handicap si însoțitor cu viz de flotant la alt domiciliu

Am o rugaminte la dumneavoastra ajutati-ma si pe mine cu un sfat am handicap grav,indemnizație,handicap,plus însoțitor personal, tin sa va aduc la cunostinta ca in cursul anului trecut am fost plecat pe la tara la bunici si am locuit acolo cam o lună de zile,având niște întâlniri cu poliția aceștia mi-au spus că daca nu imi fac viza de flotant ma amendează, ceea ce au si facut. Pana la urma am fost, mi-au pus viza de flotant, iar acum nu mai pot lua indemnizația de handicap,si mi-e frică ca o sa imi oprească si banii de la primărie de însoțitor personal. Mentionez ca adresa mea din actul de identitate este in voluntari ilfov, iar viza de flotant e in judetul dolj, Eu locuiesc in voluntari ilfov, Ce pot sa fac sa anulez viza de flotant din dolj, fără să fiu afectat cu indemnizația de asistent personal sau dati-mi niște sfaturi ca am ajuns sa disper, pentru ca alte venituri nu mai am, viza de flotant imi expira pe 23 aprilie,o pot anula ca eu nu locuiesc la adresa respectivă,ce pot face. Va multumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara Eugeniaileana Eugeniaileana Am o rugaminte la dumneavoastra ajutati-ma si pe mine cu un sfat am handicap grav,indemnizație,handicap,plus însoțitor personal, tin sa va aduc la ... (vezi toată discuția)
Azil privat tatăl meu,are handicap grav cu însoțitor permanent.intentioneaza ... Iulia C Iulia C Azil privat Tatăl meu,are handicap grav cu însoțitor permanent.Intentioneaza sa meargă intr-un camin de batrani privat în alt județ. Este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor Avram_Stefan Avram_Stefan Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta acordarii indemnizatiei de insotitor in alt judet decat cel in care figurez.Problema sta cam asa. Sunt persoana ... (vezi toată discuția)