avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor conditii vatamatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor conditii vatamatoare

Buna ziua ,
as dori ca cineva sa ma ajute cu o informatie . Societatea la care lucrez detine arhiva unei alte societatii care a fost preluata si primim foarte multe cereri pentru sporurile permanente . Angajatii au primit de-a lungul anilor " spor conditii vatamatoare " in sume de 60 , 70 , 100 lei ,in functie de locul de munca .Noi le-am eliberat adeverinte , in schimb nu stim care este baza legala si sunt intorsi de la Casa de pensii . Va rog daca mai tine minte cineva sa ma ajutati .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ely5 , utilizator 16:46, 30 Iunie 2006
Acum depinde la ce perioada te referi pentru ca trebuie sa fie vorba de un act normativ in vigoare in perioada respectiva. Cel mai vechi act normativ pe care il cunosc este Legea nr.3/1950 (codul muncii).Acum e posibil ca acest spor sa fi fost acordate prin acte normative speciale la nivel de ramura.Poate gasesti ceva mentionat in acest sens pe vreun stat de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte normative de acordare a sporului de noapte incepand din anul 1950 anda.i anda.i Sper sa fiu de ajutor Temeiul legal in baza caruia au fost acordate sporurile de noapte ce trebuiesc mentionate la eliberarea adeverintei de recalcularea ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)
Arhiva societatilor desfiintate dupa 1989 Serbu Serbu Unde pot sa gasesc arhiva unei societati din Bucuresti, care dupa 1989 sa transformat in mai multe societati comerciale cu capital privat sau mixt. Am nevoie ... (vezi toată discuția)