avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plasament copii în regim de urgenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plasament copii în regim de urgenta

Bună ziua! Astăzi, 20.02, nu s a judecat, dat fiind greva judecătorilor, termenul pt revocarea adopției. Mie, ca fost părinte adoptiv, mi a expirat din data de 17 acel termen de 90 de zile dat de instanta pt încuviințarea adopției.

Acum am aflat ca DGSAPC vrea sa preia copiii luni, 25.02.
Copiii sunt si vor sta la mine acasă, dar nu înțeleg unde vor fi duși luni, dacă abia luna viitoare se pronunța instanta? Eu am precizat în Instanta ca pot rămâne la mine acasă pana la termenul următor ca să nu le fie perturbat ritmul de viata.

Îmi puteți spune cine ii reprezinta pe acești copii, dat fiind ca ei locuiesc la mine, părintele care aveam atestat de părinte adoptiv, dacă pana luni se întâmplă ceva?

Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Prelungire perioada încuviințare adoptie andamanea andamanea Bună seara! 1. Puteți sa îmi spuneți, va rog, pe ce criterii, dacă exista stipulate undeva condițiile, se bazează DGSAPC sa recomande prelungirea ... (vezi toată discuția)
Pot înmâna un memoriu instantei în ședința? andamanea andamanea Bună ziua! Urmează sa ma prezint în instanta în calitate de intimat pt revocarea unei adopții. As dori sa știu dacă vreau sa inmanez instantei un ... (vezi toată discuția)
Greva grefieri si arhivari Lacramioara Macovei Lacramioara Macovei Dragi colegi, Cum ati fost afectati de greva grefierilor si a arhivarilor? Azi (10.04.2009) am mers la Judecatoria Cornetu la un termen, si dupa ce a intrat ... (vezi toată discuția)