Bună ziua! Urmează sa ma prezint în instanta în calitate de intimat pt revocarea unei adopții. As dori sa știu dacă vreau sa inmanez instantei un memoriu, în care cer rectificarea unor date eronate redactate în referatul privind revocarea adopției trimis de DGSAPC, trebuie s-o fac înainte prin posta sau la registratura sau în timpul ședinței? Ar trebui sa îmi iau un avocat sau o fac personal? Mulțumesc mult! Cu stima!
Chestiunile din memoriul despre care vorbiți reprezintă reale apărări fata de cererea de revocare a adopției, prin urmare nu numai că îl puteți depune, dar toate aceste apărări le puteți face prin intermediul întâmpinării, care are, potrivit procedurii civile, aceste scop.
Datorită mizei procesului, este bine să aveți un apărător calificat.
Problema nu este atat de simpla,daca doriti can in memoriu respectiv sa formulati anumite precizări,argumente suplimentare se poate fara probleme.Daca prin "memoriul"respectiv se încearcă o modificare a acțiunii formulate(în cazul în care sunteți reclamant)atunci ar trebui facut într-un anumit termen.Este indicat sa aveti angajat un av pt a va reprezenta interesele multi justitiabili au impresia ca au fost nedreptățiți și ca au pierdut având dreptatea de partea lor cand de fapt nu au respectat dispozițiile procedurii civile sau nu au știut ce și cum sa ceara.
Mulțumesc mult! Doresc sa se rectifice anumite informații redactate de înscrisurile DGSAPC, neconforme cu realitatea. Mai ales ca acestea sunt acuze defăimătoare la adresa membrilor familiei mele, neadevărate.
Un al doilea punct ar fi rugămintea mea expresa sa se ceara de către instanta continuarea demersurilor întreprinse de mine, în ceea ce privește tratamentul psihiatric și consilierea psihologica a acestor copii. Acestea trebuiau realizate de acum 4 ani, când DGSAPC i a preluat, dar, din păcate, copiii au fost învățați ce și cum sa minta pt ca chipurile, "altfel nu vor mai fi adoptati".
Cu stima,
A. Manea
Evacuare
maria_crystyan
Buna seara!
Bunica mea mi-a facut un contract de intretinere in anul 2005 pe o casa mostenita de la parintii sai. Din anul 2003 in casa respectiva sta un ... (vezi toată discuția)
Intampinare
Poesia74
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce inseamna intampinare si cum se formuleaza.In aprilie am dat in judecata pe tatal fiului meu pentru majorare pensie ... (vezi toată discuția)