avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu maternitate

Incepand cu 1 ianuarie am beneficiat de Cm sarcina. Salariul meu brut este de 2500 lei plus 300 lei bonuri de masa. Ce suma ar trebui sa primesc?
Cel mai recent răspuns: ralucaene , utilizator 08:08, 21 Februarie 2020
Bonurle de masa nu intra in calculul unor eventuale beneficii legate de statutul de salariat cum ar fi: somaj, pensie, sau, cazul de fata concediu medical.

Pentru calculul concediului medical trebuie sa aflam care este media zilnica a venitului realizat in ultimele 6 luni. E uniform, 2500 lei?
Da. Venitul este fix 2500 lei brut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie si bonurile de masa burdusel liviu burdusel liviu Buna ziua, fica mea este angajata ca vanzatoare la un magazin privat unde are salariul minim pe economie.Patroana le da si 20 de bonuri de masa pe care le ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal si cel de sarcina si lauzie alexandrautu alexandrautu Buna ziua, Problema mea este legata de o salariata ce a fost in concediu medical cod indemnizatie 15 din data de 18 ianuarie 2012 si din luna iunie este in ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical cand esti in somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical cand esti in somaj tinand cont de faptul ca eu in luna aprilie intre 06 aprilie si 05 mai ... (vezi toată discuția)