avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot recupera concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot recupera concediul de odihna

Buna dimineața.
In anul 2019 am ramas însărcinată. Si nu mi-am luat concediul de odihna deoarece in luna octombrie am intrat in concediu medical cu sarcina cu risc de iminenta de avort. As vrea sa stiu daca angajatorul este obligat sa imi plătească concediul? Cand am cerut concediul de odihna nu a vrut da mi-l dea. Cum as putea sa cer dreptul meu la odihna pe 2019?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 21 Februarie 2020
Nu este obligat sa vi-l plateasca decat daca se inceteaza raportul de munca.

Pentru CO 2019 neefectuat, angajatorul are obligatia sa vi-l acorde pana la 01.07.2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna este obligatoriu? olivia28 olivia28 Sunt angajata de 4 ani ca si gestionar,am ramas insarcinata in luna ianuarie 2013,in mai 2013 am intrat in concediu medical pentru sarcina cu risc pana intru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant sonias sonias Buna ziua as vrea sa stiu daca mai amn 12 zile de concediu de odihna neefectuat in 2019. Il pot efectua pina in iunie 2021. 146. – (1) Concediul de odihna se ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat paduflori paduflori Buna ziua Am urmatoarea situatie: din luna iulie 2013 sunt in concediu de crestere copil si mi au ramas neefectuate 20 de zile de concediu de odihna pe 2013 ... (vezi toată discuția)