avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încheiere contract perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încheiere contract perioada de proba

Bună ziua! Am o întrebare, pentru doua zile am lucrat la un restaurant dar fără a semna contractul pe motiv ca nu a avut timp sa mi-l dea, însă nu vreau sa mai continui aici și am anunțat. Dar au zis sa vin sa semnez contractul ca să îl poată închide chiar dacă am lucrat doua zile. Asa se procedează? Dacă îl voi semna, nu voi avea probleme după? Se ia în considerare ca și perioada de proba? Nu vreau sa am probleme după, va rog ajutați-mă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:43, 21 Februarie 2020
Buna ziua,
Nu o sa aveti probleme nici daca nu semnati, dumnealor o sa aibe probleme pentru ca acest contract se semneaza inainte de a incepe munca.
Puteti semna contractul si face o cerere de incetare a acestuia in baza Art. 31, alin.3 din Legea 53/2003-Codul muncii.
Nu aveti nicio problema, daca il semnati acum ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare marianalin marianalin Dacă am semnat un contract de muncă și data de început este a doua zi după semnare și am fost chemat pentru angajare la alt loc de muncă pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi incetez contractul de munca si nu stiu cum? alexandru90 alexandru90 Salutare !! Sunt nou pe forum si am o problema la locul de munca. Eu vreau sa mi incetez contractul individual de munca dupa 20 de zile. In clauze am ca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract AndreeaNec AndreeaNec Buna ziua! Din anul 2013 lucrez la o firma privata. In toti acesti ani, contractul individual de munca a fost reinnoit fara stirea mea si fara a semna ceva ... (vezi toată discuția)