avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedari diferenta terenuri ANRP.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedari diferenta terenuri ANRP.

In baza legii 18/1991 au fost retrocedate 10 ha de teren, dar...mai avem diferenta de aprox.17 ha, plus o alta suprafata, confiscata in baza 308 (?) Mai avem sanse de a primi...macar sumele aferente valorii acestor terenuri, daca nu se mai pot reda terenurile ? Daca DA, ce trebuie facut pt rezolvate ??? Multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Intrebare retrocedare teren abende abende Pentru un set de terenuri agricole am facut dosar de retrocedare pe baza legii 18/1991, dosar pe care din pacate nu am tocmit complet (o parte din suprafata nu ... (vezi toată discuția)
Plafonul maxim al suprafetei de teren ce poate fi in proprietatea unei persoane fizice eusiatat eusiatat Legislatia prevede un plafonul maxim al suprafetei de teren ce poate fi in proprietatea unei persoane fizice sau juridice? Daca da puteti, va rog, sa-mi ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate koeni koeni Am depus cerere de retrocedare in anul 1991 pentru o suprafata de 6.92 ha teren (arabil si faneata). (ulterior cererea noastra a fost modificata cu cerneala ... (vezi toată discuția)