avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cine trebuie sa emita procesul verbal de receptie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cine trebuie sa emita procesul verbal de receptie?

Buna ziua, am si eu o problema, am facut o constructie pentru o statie GPL, constructia s a desfasurat in regie prorpie, acum ca am terminat am nevoie de proces verbal de receptie. Eu stiam ca trebuie semnat de cineva din priamrie, acel cineva are o problema si este in concediu pana in ianuarie, nu exista altcineva care sa ii tina locul si l a telefon a spus ca nu are timp de mine, fiind foarte nepoliticos(nefiind prima data). Primarul mi a spus ca procesul verbal de receptie poate fi intocmit de firma constructoare( eu am construit in regie propie).
Pana la urma cine mi l poate da? Eu nu pot sa astept pana in ianuarie cand se intoarce functionarul, daca va vrea si atunci dupa atitudinea care mi a afisat o, eu trebuie sa il declar punct de lucru si nu am cum altfel la camera de comert cerandu mi procesul verbal de receptie.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:03, 15 Decembrie 2009
Adresati-va in scris (nu telefonic) primarului cu o cerere de efectuarea a receptiei la finalizarea constructuiei. Probabil ca in cadrul biroului "Urbanism" se va gasi un functionar ori mai multi care sa se poata deplasa la locul edificarii constructiei si sa constate incheierea lucrarilor potrivit autorizatiei de construire.
Redactarea in sine a procesului verbal de receptie nu este un lucru tocmai dificil.
Succes!
H.G. 273/1994 stabilea ca membru in comisia de receptie finala trebuie sa fie un reprezentant al unitatii administrativ teritoriale. Adresati cerere scrisa Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconvocare comisie receptie anna2000 anna2000 conform hg 273/1994 am comunicat investitorului data terminarii lucrarilor si am solicitat convocarea comisiei de receptie. vremea trece, comisia ... (vezi toată discuția)
Garantia executarii unei constructii corinuta corinuta Buna As dori sa aflu care este cadrul legal si termenul de garantie pt executarea unei constructii Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)