avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces pierdut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces pierdut

Un locatar al blocului in care locuiesc se judeca cu asociația de 14 ani. Se pare ca asociația a pierdut procesul și acum datoriile de judecată trebuie sa le achitam noi restul locatarilor altfel rămânem fara apa și caldura. Cum as putea sa nu achit datoria altuia? Sau cum sa ma deBranșez de restu pt a numai fii implicată? Menționez ca locuiesc in bloc de 3 ani și sunt la zi cu intretinerea
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:06, 21 Februarie 2020
Buna seara,
Nu se poate nici una nici alta.
Va trebui sa platiti si apoi, daca vreti, sa va intoarceti impotriva celor ce au dus aiurea acest razboi 9presedinte, administrator, etc) solicitand daune.
Debransarea si bransarea separata sunt IMPOSIBILE!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Nu se poate nici una nici alta.
Va trebui sa platiti si apoi, daca vreti, sa va intoarceti impotriva celor ce au dus aiurea acest razboi 9presedinte, administrator, etc) solicitand daune.
Debransarea si bransarea separata sunt IMPOSIBILE!

Este vorba de o suma foarte mare de achitat care nu mi se pare corect sa o plătesc pe judecată altuia Când eu sunt complet in afara disputei dintre ei. Banii sa ii recuperez de la ei consider ca ar dura doare mult Și as avea mai mult de pierdut financiar. Legi ciudate. Nu am optat eu sa sa dea in judecată unii împotriva celorlalți. Va mulțumesc mult pt răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
Misha12, utilizator
Aspectul ca asociatia de proprietari s-a angajat intr-un litigiu in instanta derulat pe parcursul a 14 ani denota pe de o parte dezinteresul si neimplicarea reprezenatntului legal,a echipei manageriale si a membrilor asociatiei de proprietari
Concret in situatia existentei de hotarare judecatoreasca definitiva aceasta obliga asociatia la plata cheltuielilor de judecata care urmeaza sa achite suma din cotele parti repartizate si percepute de la toti proprietarii din condominiu
Dv chiar daca nu ati avut implicare in litigiu,calitatea de proprietar in condominiu va obliga la drepturi dar si la obligatii fata de asociatie
Nu aveti temei legal si nu aveti cum sa va debransati de restul proprietarilor
Obligatia de plata este fata de persoana juridica asociatia de proprietari si nu de locatarii din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata deconectare colterm Pretorian Lucian Pretorian Lucian Buna ziua, Locuiesc in Timisoara,intr-un bloc cu 20 de apartamente. Din cele 20 apart doar 10 apart erau debransate, pana in 2013.In anul 2014,eu si inca un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua locuiesc într-un bloc care nu are asociație de proprietari. ... Sanda Mateiu Sanda Mateiu Bună ziua Locuiesc într-un bloc care nu are asociație de proprietari. Un singur locatar s-a debranșat de la conducta de canalizare. Mă interesează ... (vezi toată discuția)
Problema caldura apartament popmircea81 popmircea81 Buna! De curand am cumparat un apartament cu 2 camere situat la etajul 3/3 dintr-un bloc construit in 1960. Toti locatarii sunt in varsta... A venit iarna, ... (vezi toată discuția)