Bună ziua,
O doamna - a trait in concubinaj cu cineva vreo 20 de ani - acum persoana respectivă a decedat. El avea un apartament numai pe numele lui în care au locuit împreună toată perioada asta - ea are vreun drept sa rămână acolo sau dacă vor rudele (fratele) sa o dea afara o pot da afara.?
Ea nu are dovada legala ca a locuit acolo(doar martori care pot confirma ca a locuit acolo timp de 20 de ani) - domiciliul ei este la apartamentul personal care este dat moștenire băiatului ei.
In același timp dacă se poate face Eva din punctul asta de vedere care ar fi demersurile legale?
Inca o data îmi cer scuze dacă deranjez și în același timp va mulțumesc anticipat pentru orice sugestie.
Imi pare rau pt doamna, dar nu are niciun drept acolo de vreun fel, nu are drept de sedere, nu il mosteneste pe barbat, nimic, niciun drept, rudele decedatului o pot evacua,
Are un drept de creanta daca a contribuit cu ceva.. a adus imbunatatiri bunului, trebuie probat daca e asa si se va judeca cu rudele.
Mare pacat ca barbatul nu i-a lasat ceva prin testament.
Ce inseamna este dat mostenire baiatului ? la ap ei ma refer..
Daca i-a donat baiatului sau i-a vandut si nu si-a pastrat drept de uzufruct sau abitatie, imi e teama ca nici in casa aia nu s epoate intoarce daca baiatul nu o lasa.