avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Închidere firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Închidere firma

Bună ziua!
O cunoștință m-a rugat sa îl ajut cu ceva, și anume, sa deschid o firma, pe numele meu, entru ca el nu mai poate și dorește sa beneficieze de anumite finanțări de la stat pentru ceva aparate. După 3 ani închid firma și el primește aparatura.
Ceea ce ma interesează, pot sa pățesc ceva,din punct de vedere legal, după ce desființez firma?

Alte discuții în legătură

Deschidere redeschidere firma laura-andreea laura-andreea AM si eu o intrebara: Cat de legal este ca un cetatean strain sa deschida si redeschida o firma in romania, dar pe alt nume? (vezi toată discuția)
Buna ziua Alexandru2018 Alexandru2018 Buna ziua am o întrebare de fapt o nelămurire ,am căzut cu o terță persoana ca sa cumpărăm niște bunuri medicale mai exact aparatura de tip medical pe ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala rox2012rox rox2012rox Buna ziua. Impreuna cu sotul, avem o firma cu urmatoarele domenii de activitate: publicitate si import alarme moto. Suntem amandoi asociati la aceasta firma. ... (vezi toată discuția)