Am prestat servicii de realizare software la comanda, pentru cineva din SUA. In 2017-2018 si am primit banii prin Western Union. Veniturile nu le-am declarat in mare parte pentru ca nu am stiut cum si sub ce forma. E vorba de cateva mii de euro.
As vrea sa stiu cum se face si ce obligatii fiscale am pentru veniturile din SUA. si ce sanctiuni as primii ca nu am declarat atunci, si cum este mai bine sa fac, sa declar acum din urma veniturile si cat de grav este?
Buna Dimineata! In primul rand, va multumesc pentru raspuns. Eu nu vreau sa evit sa le declar sau sa evit taxarea... as vrea sa le declar acum si sa platesc impozitul eventual cu tot cu penalitati. Ce ma preocupa(ingrijoreaza) e ca am auzit/citit ca este pedeapsa penala pentru asa ceva inclusiv puscarie. Mie sa nu imi fac probleme mai mari daca le declar acum. asta vreau eu sa stiu. Ce pot patii?
Frauda pe internet
spikes
Salut! sunt nou pe aici, nu stiu daca am postat unde trebuie insa am o problema:
In 2005 mi-am pierdut bultetinul, l-am declarat nul dupa ~ 3 saptamani, toate ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.