avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica la radiere pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica la radiere pfa

Pfa la norma de venit deschis in 2018. radiere in februarie 2020. Declaratia unica pt 2020 (pt cele 2 luni intrucat st la norma de venit) o depun dupa radiere, este corect? nu vad sensul depunerii inainte de radiere si apoi depunerii de rectificativa. Deci procedez corect daca depun D. unica dupa radiere pfa la norma de venit?


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:26, 23 Februarie 2020
Corect. Se depune DU dupa radiere si se specifica data incetarii activitatii (data radierii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Cas/cass la o pfa în sistem real care are și cim full-time Gabi-M Gabi-M Salut, Sunt in dubii privind declarația unică pe care am depus-o anul trecut pentru veniturile realizate în anul 2020 pe PFA... Treaba stă în felul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)