avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Investește în tine / acordare credit preferențială
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Investește în tine / acordare credit preferențială

Bună ziua,
Am și eu următoarea nelămurire. Eu și un amic am depus actele pentru programul investește în tine la o săptămână distanta (eu find primul care a depus cererea). El având niște relații la o sucursala i s-a aprobat, mie nu. Exista o posibilitate sa dau banca în judecata pentru asta?
Cel mai recent răspuns: Chirita AdrianMadalin , utilizator 16:49, 23 Februarie 2020
NU, adica dvs puteti sa chemati pe cine vreti in judecata, dar ar fi degeaba.
Incercati la alta banca inscrisa in program.
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2020
gi-jane2, moderator
Adică un credit oferit de statul roman din bani tuturor este dat pe ce criterii dorește banca?

gi-jane2 a scris:

NU, adica dvs puteti sa chemati pe cine vreti in judecata, dar ar fi degeaba.
Incercati la alta banca inscrisa in program.

criteriile sunt in program, probabil ca exista motive intemeiate pt care nu ati obtinut acel credit, asta nu analizam noi aici. Banca nu popate da cu banii asa. oricu, ca da pe propriul risc,
Banii nu sunt dati de stat, sunt garantati de stat, iar dobanda si alte taxe sunt suportate de stat, statul va faciliteaza prin program accesul la credit fara dobanda daca indepliniti anumite conditii
sunteti stundent, urmati cursuri ?
aveti ordonanta aici, vedeti unde ati gresit, ce conditii nu ati indeplinit si mai depuneti o data dosarul.
[ link extern ]

Sincer, ar trebui sa va uitati in gradina dvs, de ce nu ati obtinut dvs, decat in gradina altuia, ca a obtinul altul pe alte criterii.
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2020
gi-jane2, moderator
Sunt student la aceeași facultate cu amicul meu. Amândoi angajați la aceeași firma. Aceeași vârstă avem amândoi. Fără credit negativ și eu și el.

gi-jane2 a scris:

criteriile sunt in program, probabil ca exista motive intemeiate pt care nu ati obtinut acel credit, asta nu analizam noi aici. Banca nu popate da cu banii asa. oricu, ca da pe propriul risc,
Banii nu sunt dati de stat, sunt garantati de stat, iar dobanda si alte taxe sunt suportate de stat, statul va faciliteaza prin program accesul la credit fara dobanda daca indepliniti anumite conditii
sunteti stundent, urmati cursuri ?
aveti ordonanta aici, vedeti unde ati gresit, ce conditii nu ati indeplinit si mai depuneti o data dosarul.
[ link extern ]

Sincer, ar trebui sa va uitati in gradina dvs, de ce nu ati obtinut dvs, decat in gradina altuia, ca a obtinul altul pe alte criterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt casatorit dar vreau sa cumpar prin programul prima casa impreuna cu prietena mea un apartament care sa fie pe numele amandarora marinelcristian marinelcristian Vreau sa cumpar un apartament cu prietena mea prin prima casa dar banca imi da doar pe numele meu pt ca nu suntem casatoriti. Se poate face o conventie civila ... (vezi toată discuția)
Apartament donat ionela.balan ionela.balan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Urmeaza sa cumpar un apartament prin programul prima casa. Vanzatoarea are apartamentul primit ca donatie ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)