avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrare audio
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrare audio

Buna ziua, as dori sa stiu daca este legala inregistrarea audio a unui ofiter DNA si daca am nevoie de acordul lui. Am fost chemat intr-un caz de mita intre un student si un profesor la mine la facultate. Din cate am inteles de la alti colegi care au fost deja, domnii de la DNA au interesul de a il apara pe profesor desi el este cer care a cerut bani si as vrea totusi sa am integistrarea discutiei cu dumnealui. Iar legat de caz, un profesor a modificat intentionat raspunsurile corecte, astfel ca din 180 stundenti, acesta a trecut doar 10 ( probabil unii care isi platise deja examenul ) si din cate am inteles un coleg a vrut sa ia legatura cu el sa i se explice de ce a picat atatia, profesorul in cauza a cerut cate 50€ de la fiecare student picat pt a promova examenul. ( acelasi lucru l a facut si cu colegii din ani mai mari ) Colegul ne a informart, a strans bani, la examen am primit direct raspunsurile de la el si dupa cateva saptamani a fost prins. In aceste conditii, nu profesorul ar trebui pedepsit ?
Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Limite de (i)legalitate avTodincaVeronica avTodincaVeronica Care este granita dintre mita si "atentie"? Un buchet de flori, sau o cutie de ciocolata poate intra in categoria mitei, sau a foloaselor necuvenite? ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio in facultate! utilizator000 utilizator000 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un profesor universitar are dreptul sa faca o inregistrare audio in timpul unui examen, fara acordul ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? Donel Donel Am nevoie de un sfat. Sunt student si am o restanta. Un coleg mi-a recomandat pe cineva ca ma poate ajuta sa trec restanta, adica sa dau niste bani si el va ... (vezi toată discuția)