avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general OUG 158/2005
Discuție deschisă în Contabilitate în general

OUG 158/2005

Concediul de îngrijire a copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani poate fi considerat stagiu minim de cotizare, respectiv de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical, privind acordarea concediului medical pentru îngrijirea copilului bolnav de pana la 7 ani, imediat după reluarea activității?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical arhireandreea arhireandreea de cate zile de concediu medical pt ingrijirea copilului pana la 7 ani am dreptul pe an, in conditiile legii 19/2000, este vorba despre concediul medical ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil Raluca_lucia Raluca_lucia Buna dimineata, In data de 26aug 2013 am revenit la serviciu dupa ce am fost suspendata 12 luni. Mentionez lucrez intr-o institutie publica si am fost ... (vezi toată discuția)
Ingrijirea copilului astmatic. revenirea in ccc. ancafizesan ancafizesan Buna seara.Doresc sa stiu in ce masura pot revenii la CCC daca am un copil in varsta de 3 ani si 3 luni.Copilul e astmatic. M-am reintors in campul muncii cand ... (vezi toată discuția)