avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De unde pot afla firma care vinde un teren agricol?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De unde pot afla firma care vinde un teren agricol?

Buna ziua,

Este un teren agricol de vanzare intr-o comuna apropiata detinut de o firma,doar ca nu stiu ce firma il vinde.Cum pot afla acest lucru?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:30, 25 Februarie 2020
Daca terenul este extravilan, mergeti la primaria respectiva si solicitati sa vedeti ce oferte de vanzare au fost depuse in baza legii 17/2014.
Pentru vanzarea terenurilor extravilane, trebuie depusa la primarie o oferta de vanzare (in care este mentionat proprietarul, nr. cadastral al terenului de vanzare si pretul solicitat) care trebuie sa stea afisata 30 de zile inainte de vanzare.
Buna ziua,terenul este de 1 an pe piata,oare primariile reafiseaza oferta?Daca le dau un telefon pot da aceste informatii?Daca terenul nu a mai fost afisat la primarie sau nu a fost afisat deloc ce sanse am sa aflu firma?
- daca puteti sa localizati terenul pe harta, cautati numarul cadastral al acestuia aici: [ link extern ]
- daca nu puteti face asta, apelati la un expert cadastral pentru a identifica numarul cadastral al imobilului

Dupa ce ati identiticat numarul cadastral al imobilului, solicitati un extras de carte funciara pentru informare pentru imobilul respectiv. In acest extras veti putea vedea cine este proprietarul terenului.
Nu am asa ceva.Caut firma care il vinde cat despre localizare nu o stiu exact.Terenul este comasat 75%
Atunci, ma tem ca nu aveti cum sa aflati proprietarul imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de preemtiune Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Revin la dvs cu o intrebare - schita topografica stereo 70 - plan vizat de OCOT - categoria de folosinta a ... (vezi toată discuția)
Proceduri vanzare teren arabil IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Bunica mea a mostenit niste pamanturi dupa moartea bunicului.Care ar fi procedurile de urmat?am inteles ca exista lege sa se publice la primaria ... (vezi toată discuția)
Proceduri si durata cumparare teren extravilan de la persoana fizica la persoana fizica assportiva assportiva Buna ziua ! Imi puteti spune cat mai succint care sunt procedurile de urmat pentru a achizitiona un teren extravilan si care este durata? (vezi toată discuția)