avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general descarcare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

descarcare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati ,sunt incepatoare si mi am prins urechile .
Am preluat o firma restaurant/bar ,am inreg ultima balanta pe dec(am preluat cu ianuarie 2020) ,evident se tine global valoric ..am creat gestiuni cu 5%;9 si respectiv 19% .
Intrebarea mea este ,cand inreg nir -ul trebuie sa trec obligatoriu adaos comercial?
Intreb pt ca eu nu am inreg adaosul si la inchidere am SD - la 371 analitic 5%

multumesc
Cel mai recent răspuns: Serbanstefan21 , utilizator 13:33, 24 Februarie 2020
daca am un piept de pui pe care il cumpar cu 10 lei ..acest piept trece pe la bucatarie si apoi se serveste clientul in restaurant.De unde stiu eu ce aadaos comercial sa i pun.
va rog din suflet sa ma ajutati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare restaurant Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Sunt noua in acest domeniu si as vrea sa ma ajutati cu informatii legate de contabilitate unui restaurant ,cu bucatarie si bar. Operez in SAGA ... (vezi toată discuția)
Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Incarcare in gestiune danielamihai10 danielamihai10 Va rog sa ma ajutati sa trec peste acest impas ,am in fata documentele contabile de la o cantina sportiva ,vinde si la liber si la sportivii clubului fara ... (vezi toată discuția)