avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Conflict autoturism
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Conflict autoturism

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatorul subiect. Acum cativa ani am cumparat un autoturism de la fiica celui ce urma sa imi devina sot.Am incheiat un contract,cu martori,contract cu care m-am inregistrat pe rol la Primaria din Buzau, masina fiind inregistrata la data tranzactiei la Politia Cluj. Anii au trecut si transcrierea masinii pe numele meu nu a fost finalizata si la Politie,intrucat am fost mai mult plecata din tara.Dar,in toti acesti ani,eu am platit taxele la Primaria din Buzau, chiar daca nu m-am folosit de masina, aceasta fiind tot timpul in posesia tatalui fetei,cu care intre timp m-am casatorit si care o folosea in alta tara. Cand nu am mai putut plati taxele,mi s-a pus proprire pe cont,astfel incat am fost obligata sa fac rost de bani si sa platesc datoriile din urma.Solicitindu-i sotului meu(de care sunt separata in fapt si de care intentionez sa divortez) sa isi plateasca datoriile intrucat primesc instiintari de plata pe numele meu,el (aflandu-se in alta tara)refuza,spunandu-mi sa platesc, caci masina e a mea. Precizez ca acum locuiesc in judetul Cluj si am dorit sa transfer taxele la primaria de care apartin,insa de la Buzau mi s-a spus ca numai dupa achitarea taxelor vor trimite dosarul masinii la Cluj.
In luna ianuarie,cand sotul meu a parasit tara din nou,i-am solicitat sa lase vehiculul la domiciliul meu, intrucat eu sunt cea care platesc taxele,insa a plecat pe furis.Intrebarea mea este :ce pot face?Care sunt caile prin care il pot obliga sa imi restituie masina,intrucat eu nu mai pot face fata cheltuielilor si as dori sa o vand.Mentionez ca mi-a transmis prin mesaje telefonice sa platesc,pentru ca el nu o va face si nici nu il va gasi nimeni in tara in care a plecat.Multumesc anticipat pentru sfat.

Alte discuții în legătură

Tranzactie autoturism Eavy Eavy Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatorul subiect. Aacum cativa ani am cumparat un autoturism de la fiica celui ce urma sa imi devina sot.Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, conduc un autovehicul inmatriculat inca pe numele ... Dan.Catalin94 Dan.Catalin94 Buna ziua, conduc un autovehicul inmatriculat inca pe numele vechiului proprietar. Recent am aflat despre acesta ca are datorii din neplata taxelor si ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de casatorie si de nastere copil costy311977 costy311977 Salutari Domniilor voastre-am o mica problemae 5 ani si jumatate sant plecat din tara si am o autorizatie pe persoana fizica nesuspendata adica nu am inchis-o ... (vezi toată discuția)