avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, conduc un autovehicul inmatriculat inca pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, conduc un autovehicul inmatriculat inca pe numele ...

Buna ziua, conduc un autovehicul inmatriculat inca pe numele vechiului proprietar. Recent am aflat despre acesta ca are datorii din neplata taxelor si impozitelor pe decursul a 5-6 ani. Este posibil ca masina sa fie pusa sub sechestru de catre autoritati ptr acoperirea datoriilor? Nu am fost oprit pana acum de politie pentru aceasta problema.
Proprietarul este plecat din tara, nu are un salariu in Ro. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan.Catalin94 , utilizator 17:47, 8 Aprilie 2022
vehiculul este înregistrat ca fiind al dvs. la primărie? nu poate fi confiscat/ sechestrat. însă daca e înmatriculat pe numele datornicului, e posibil sa va fie ridicate plăcuțele de înmatriculare/ talonul. daca vehiculul este înregistrat la primărie pe numele lui, va fi urmărit si găsit, mai devreme sau mai târziu.
Da, este inregistrat pe numele datornicului, eram suprins de faptul ca nu s.a semnalat nimic in intervalul acesta de timp, avand itp.ul si asigurarea făcută recent as fi crezut ca in acele situatii deja ar fi fost menționata undeva problema cu datoriile.
Impozitul doar pe autovehicul presupun ca nu il pot plati separat ptr evitarea situației. Multumesc ptr sfatuire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe autovehicul iulianpetrisor iulianpetrisor Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti. Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo. Contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Buna searaa in 19.09.2023 am achizitionat o motocicleta cu tot ... Marius.245 Marius.245 Buna searaa In 19.09.2023 am achizitionat o motocicleta cu tot cu fiscal. Am fost la mine la primarie, mi am trecut o la impozite, totul ok. Nu am ... (vezi toată discuția)