avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

Am cerut lamuriri asupra acestui subiect acum cateva zile.
Ceea ce scrie in lege am citit, cunosc legea.
Imi cer scuze ca insist, dar inca nu sunt lamurita daca ne incadram in legea respectiva. Revin cu cateva lamuriri. Sotul meu se afla sub incidentza legii 448/2006, handicap gr.II accentuat- deficienta functionala accentuata. Deci putem inmatricula masina fara a plati taxa de prima inmatriculare? Nu este un handicap fizic deci nu trebuie modificata masina si poseda carnet de conducere.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:10, 25 Noiembrie 2010
Tardiv raspuns, NU poate!Banuiesc caati reusit prin procedura comuna, atunci se putea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare only_me only_me Am cumparat o masina din Franta, inmatriculata 2005. Sotul meu este cu handicap de gradul II grav. Mentionez ca nu este handicap locomotor. Am vreo reducere ... (vezi toată discuția)
Lncadrare in munca persoana cu handicap daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi precizati daca o persoana care poseda certificat de incadrare in grad de handicap cu deficienta functionala accentuata si cod handicap 2, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru persoanele cu handicap accentuat Maximus37 Maximus37 Buna ziua, m-ar interesa daca am un handicap accentuat gradul 2 cod C 53....nu este locomotor....beneficiez de scutire de la taxa auto? Daca da, va rog ... (vezi toată discuția)