avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren din extravilan in intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren din extravilan in intravilan

Buna ziua,
Teren cumparat acum 12 ani, in acte e mentionat extravilan. Intre timp in jurul terenului s-au construit case.
Acest teren mai figureaza extravilan? sau intravilan?
Cum se poate trece din extravilan in intravilan si de ce acte avem nevoie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: acasaarad , utilizator 22:34, 14 Noiembrie 2022
Este posibil ca terenul sa fi fost trecut in intravilanul localitatii printr-un nou PUZ.
Ca sa aflati daca s-a intamplat asta trebuie sa verificati la primarie.
Daca terenul a fost trecut in intravilan, solicitati o adeverinta in acest sens, care sa mentioneze numarul hotararii de consiliul local prin care s-a aprobat puz-ul. Mergeti apoi si depuneti la OCPI aceasta adeverinta cu o taxa de 75 de lei.
detalii mai jos:
acasaarad.ro
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
acasaarad, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Am un teren care a trecut din extravilan in intravilan cu cota ... Didisori Didisori Am un teren care a trecut din extravilan in intravilan cu Cota parte la drumul de acces!Doresc sa il Vand dar mi se spune ca trebuie facuta trecerea in ... (vezi toată discuția)