buna ziua. Am cumparat acum aproape 2 ani un laptop in rate direct cu magazinul (nu are legatura cu banca) am platit un an si apoi din cauza unor probleme am intarziat cu plata, venindu-mi penalizari incredibil de mari, nemaiputand face fata. acum s-au strans vreo 110 milioane vechi. M-au dat in judecata , eu fiind plecat din tara s-a judecat , instanta stabilind sa platesc suma integral plus penalizari in continuare . mai pot face ceva? va multumesc.
Nu mai puteti schimba nimic, daca hotararea judecatoreasca a ramas definitiva si irevocabila.Daca sunteti in termen, puteti formula o cale de atac si puteti sa contestati penalitatile, daca vi se par exagerat de mari.
Daca nu mai sunteti in termen pentru a formula o cale de atac, urmeaza ca sa inceapa executarea silita (in caz ca nu a inceput deja) daca nu achitati acea suma de buna-voie.
Daca doriti detalii privind executarea silita va trebui sa reveniti si sa ne precizati stadiul in care va aflati, in legatura cu executarea silita.:)
Intr-o asemena situatie ma aflu si eu. Eu nu mai sunt de 2 ani in tara...si cred ca am platit de 3 ori suma care trebuia platita. La achizitionarea produsului, nu mi s-a dat nici un contract, iar cand am cerut a zis ca nu se poate. Plus ca imi dadea telefon o doamna de acolo si imi vorbea foarte urat. Contractul era pe 2 ani iar eu am platit 3. Zilele-astea mi-a venit o hartie de executare silita, si copia de pe contract, care nici macar nu e intreaga, iar semnaturile nici nu se cunosc. Intrebarea mea este, ce pot face in cazul in care eu nu mai locuiesc la adresa respectiva , nu am salariu in tara, si nici nu am bunuri pe numele meu? Multumesc