avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rate neachitate la un laptop- hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

rate neachitate la un laptop- hotarare judecatoreasca

buna ziua. Am cumparat acum aproape 2 ani un laptop in rate direct cu magazinul (nu are legatura cu banca) am platit un an si apoi din cauza unor probleme am intarziat cu plata, venindu-mi penalizari incredibil de mari, nemaiputand face fata. acum s-au strans vreo 110 milioane vechi. M-au dat in judecata , eu fiind plecat din tara s-a judecat , instanta stabilind sa platesc suma integral plus penalizari in continuare . mai pot face ceva? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioannoula , utilizator 19:23, 5 Iunie 2010
aveti salariu? sau alte bunuri ce ar putea fi urmarite?
da. un apartament . proprietatea mea si a sotiei.
Va rog sa fiti putin mai explicit! A inceput executarea silita deja?
Nu mai puteti schimba nimic, daca hotararea judecatoreasca a ramas definitiva si irevocabila.Daca sunteti in termen, puteti formula o cale de atac si puteti sa contestati penalitatile, daca vi se par exagerat de mari.
Daca nu mai sunteti in termen pentru a formula o cale de atac, urmeaza ca sa inceapa executarea silita (in caz ca nu a inceput deja) daca nu achitati acea suma de buna-voie.
Daca doriti detalii privind executarea silita va trebui sa reveniti si sa ne precizati stadiul in care va aflati, in legatura cu executarea silita.:)
Intr-o asemena situatie ma aflu si eu. Eu nu mai sunt de 2 ani in tara...si cred ca am platit de 3 ori suma care trebuia platita. La achizitionarea produsului, nu mi s-a dat nici un contract, iar cand am cerut a zis ca nu se poate. Plus ca imi dadea telefon o doamna de acolo si imi vorbea foarte urat. Contractul era pe 2 ani iar eu am platit 3. Zilele-astea mi-a venit o hartie de executare silita, si copia de pe contract, care nici macar nu e intreaga, iar semnaturile nici nu se cunosc. Intrebarea mea este, ce pot face in cazul in care eu nu mai locuiesc la adresa respectiva , nu am salariu in tara, si nici nu am bunuri pe numele meu? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - firma de recuperare doina_mystery doina_mystery Buna ziua, In anul 2003, iunie,in timp ce lucram la o firma am beneficiat de o descoperire de card de salariu de 11 mil.lei vechi( 3 salarii), suma care ... (vezi toată discuția)
Rata fara girant neplatita ioannoula ioannoula Buna ziua. Vroiam sa intreb, in caz ca cineva face rata doar cu buletinul intr-un magazin la un laptop, pe care din anumite motive nu il mai plateste, persoana ... (vezi toată discuția)
Am de plătit 7.200 de euro la fisc, dar singurele mele bunuri sunt un telefon și un laptop. pot fi executată silit și pe aceste bunuri sau doar mi se va popri o treime din salariu? cristina_95 cristina_95 Buna ziua. Am de platit la ANAF suma de 7200 euro. Tinand cont ca pe numele meu nu am decat un telefon mobil si un laptop , pot fi executata silit doar pe ... (vezi toată discuția)